miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

8 ianuarie, 2017

statie-autobuz-zapadaConsiliul General al Municipiului București (CGMB) a schimbat sâmbătă conducerea RATB, într-o ședință de urgență convocată vineri seara de primarul Gabriela Firea.

„Am convocat sâmbătă, la ora 09.30, o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), pe ordinea de zi aflându-se demiterea consiliului de administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) pentru neîndeplinirea sarcinilor privind vremea rea”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, după şedinţa comandamentului de iarnă, organizată vineri la sediul Poliţiei Locale Bucureşti.

Firea a fost nemulțumită că foarte multe dintre staţiile regiei nu au fost curăţate de zăpadă și nu a fost suplimentat numărul mijloacelor de transport în comun aflate în circulație, iar directorul RATB a plecat în concediu fără să anunţe.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Sîmbătă, CGMB a votat un proiect prin care au fost numiți șase administratori provizorii la RATB: Mihail Adrian Sorin, Ionuț Nicolae Cieocoiu, Iuliu Dan Gogescu, Dumitru Catană, Bogdan Alexandru Trifan și Mihai Petcu.

Consilierii PNL nu au participat la ședință, în semn de protest față de modul în care s-au desfășurat dezbaterile.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: