miercuri

1 mai, 2024

17 februarie, 2023

Îți prezentăm concertele și recitalurile Filarmonicii ”George Enescu” din perioada 28 februarie – 3 martie 2023:

Marți 28 februarie 2023, ora 19.00:

În 28 februarie, ora 19.00, la sala mică a Ateneului Român, invitata Stagiunii de marți seara este Indira Nezami, studentă la Conservatorul din Amsterdam, unde lucrează sub îndrumarea profesorului David Kuyken. Programul recitalului cuprinde lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, Frédéric Chopin și Serghei Rahmaninov. Coproducător: Radio România Muzical

Biletele pot fi cumpărate AICI.

Miercuri 1 martie 2023, ora 19.00:


Miercuri, 1 martie 2023, ora 19.00, pe scena Ateneului Român va avea Concertul simfonic extraordinar dedicat zilei de 1 martie susținut de Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” sub bagheta lui YURI BOTNARI. Solistul invitat este violoncelistul ANDREI IONIŢĂ. Programul cuprinde suita Jocuri româneşti de Sabin Păutza, compozitor care a împlinit anul acesta 80 de ani, Concertul nr. 1, în la minor, pentru pian şi orchestră, op. 33 de Camille Saint-Saëns și Simfonia nr. 5, în mi minor, op. 64 de Piotr Ilici Ceaikovski Concertul, organizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, susținut de Ambasada României în Republica Moldova și de Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, va fi prezentat pe 5 martie 2023 în Sala cu Orgă din Chişinău, în cadrul Festivalului Internaţional „Mărţişor”.

Biletele pot fi cumpărate AICI.

Joi 2 martie, vineri 3 martie 2023, ora 19:00:

Joi 2 martie, vineri 3 martie 2023, ora 19:00, Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu” îl va avea la pupitru pe dirijorul CHRISTOPHER ALLEN, iar solistul invitat al celor două seri este violonistul LIVIU PRUNARU. Programul reprezentațiilor de pe scena Ateneului Român cuprinde Concertul în re minor pentru vioară și orchestră, op. 47 de Jean Sibelius și Simfonia nr. 6, în si minor, op. 74, “Patetica” de Piotr Ilici Ceaikovski.

Biletele pentru 2 martie pot fi cumpărate AICI iar pentru 3 martie AICI.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: