Comisia Europeană lansează o campanie pentru a crea centre de plasare a forţei de muncă - CursDeGuvernare.ro
miercuri

20 octombrie, 2021

Comisia Europeană lansează o campanie pentru a crea centre de plasare a forţei de muncă

18 aprilie, 2012

Comisia Europeană a lansat marţi o campanie prin care încurajează companiile să creeze mai multe centre de plasare a stagiarilor, pentru a creşte abilităţile şi potenţialul de angajare al tinerilor, indică un comunicat al CE.

Aceste locuri pot aduce beneficii şi companiilor, care le va permite acestora să identifice viitori angajaţi, care, prin ideile lor proaspete, să devină cheia viitoarei productivităţi şi competitivităţi.

În perioada 2012-2013, Comisia va furniza susţinere financiară în valoare totală de 280.000 de locuri de plasare a stagiarilor, prin intermediul programelor studenţeşti Leonardo da Vinci şi Erasmus.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Această campanie are ca scop combaterea şomajului în rândurile tinerilor, aspect care a atins rate inacceptabile în anumite ţări europene. De asemenea, campanie vizează promovarea destinaţiilor de plasare internaţionale, care pot ajuta la îmbunăţărirea aptitudinilor de limbi străine ale indivizilor, dar şi la creşterea încrederii în ei înşişi şi a adaptabilităţii acestora.

Campania este reprezentată de un site, care conţine informaţii şi link-uri despre cum să organizezi sau să găseşti un loc de plasare european şi de mai multe evenimente de profil, care vor avea loc în statele membre.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr