luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 noiembrie, 2014

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, a declarat, vineri, că a identificat la Ministerul Dezvoltării Regionale “dificultăţi şi întârzieri birocratice” pe Programul Operaţional Regional, astfel că va trimite de luni specialişti la minister pentru integrarea observaţiilor CE.

“La Ministerul Dezvoltării Regionale am identificat astăzi unele dificultăţi şi întârzieri birocratice în ceea ce priveşte Programul Operaţional Regional (POR) şi am cerut unităţii care se ocupă de România din cadrul DG Regio să trimită chiar de luni specialişti care să lucreze alături de cei din minister pentru integrarea în programul operaţional a tuturor observaţiilor trimise de Comisie”, a declarat comisarul european Corina Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

“Dorinţa mea e ca în viitorii cinci ani în toate statele membre să dăm în principal veşti bune. Toate statele membre au nevoie de aceste veşti, care, de fapt, se vor reflecta în dezvoltarea economică şi crearea de locuri de muncă. Noi, doar CE, nu vom putea aduce aceste veşti bune singuri. Avem nevoie de ajutorul statelor membre pentru că responsabilitatea până la urmă este a statelor membre”, a mai afirmat oficialul european.


Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, vizitează România vineri şi sâmbătă.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Corina Creţu s-a întâlnit, vineri, cu ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, şi cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Comisarul Corina Creţu a participat la conferinţa de presă de lansare a Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2014-2020.

Comisarul european va vizita, sâmbătă, proiectul ELI-NP (Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics) de la Institutul Naţional „Horia Hulubei”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: