marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 octombrie, 2013

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis marţi să sesizeze Parchetul în legătură cu postul OTV, despre care CNA spune că emite ilegal în România.

CNA s-a autosesizat în legătură cu „emisia televiziunii OTV pe frecvenţa Direct Digital TV (DD TV), începând cu data de 18 octombrie, ora 23.00” şi a trecut acest subiect pe ordinea de zi a şedinţei de marţi.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

La propunerea preşedintelui instituţiei, Laura Georgescu, membrii CNA au votat pentru sesizarea Parchetului, întrucât OTV emite ilegal, fără a avea licenţă audiovizuală, programul fiind transmis pe frecvenţa de satelit a postului DD TV.


Decizia a fost luată în baza articolului 96, alin. 1 din Legea audiovizualului, care prevede: „Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă penală de la 5.000 lei la 100.000 lei transmisia serviciilor de programe de televiziune/radiodifuziune fără licenţă de emisie sau licenţă de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru, dacă fapta prezintă pericol pentru siguranţa naţională, ordinea publică sau sănătatea publică ori poate crea probleme de natură economică sau operaţională altor furnizori de reţele ori servicii de comunicaţii electronice sau utilizatorilor”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: