sâmbătă

2 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 martie, 2018

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, toate candidaturile depuse pentru funcţiile de conducere din partid, care vor fi alese la Congresul extraordinar de sâmbătă.

Un singur membru PSD a renunțat la candidatură, chiar dacă la intrarea în CEx nu a dat vreun semn că s-ar fi răzgândit: Daniel Florea a decis că e mai bine să nu mai aspire la funcţia de vicepreşedinte pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov.

Este deci oficial: pentru postul de preşedinte executiv sunt trei candidaţi – Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, iar pentru cel de secretar general candidează Marian Neacşu şi Codrin Ştefănescu.


Validarea s-a produs în condițiile în care Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu, Codrin Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu nu au dosarele complete, cum cere noua procedură a alegerilor.

Pentru funcţiile de vicepreşedinţi, pentru Regiunea Bucureşti  – Ilfov sunt candidaţi Gabriela Firea şi Robert Negoiţă, iar pentru Regiunea Sud-Vest Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu.

În Regiunea Muntenia candidează pentru funcţia de vicepreşedinţi Roxana Mânzatu, Adrian Ţuţuianu, Şerban Valeca şi Cătălin Rădulescu.

În Regiunea de Sud – Est candidează Lucreţia Roşca şi  Marian Oprişan, în timp ce în Nord – Est sunt Carmen Dan şi Gabriel Vlase.


Pentru partea Nord – Vest sunt susţinuţi Doina Pană şi Gabriel Zetea, în Vest Natalia Intotero şi Mihai Fifor, iar în Regiunea Transilvania – Centru sunt Roxana Mânzatu, Bogdan Trif.

La intrarea în sala de ședință, Liviu Dragnea a făcut campanie electorală în beneficiul Vioricăi Dăncilă: ”Doamna Dăncilă împreună cu celelalte nouă doamne din BPN sunt sigur că vor aduce mai mult echilibru şi mai multă armonie. Nouă doamne – opt vicepreşedinţi plus preşedinta organizaţiei de femei. Dacă va fi aleasă doamna Dăncilă, vor fi zece femei în BPN.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: