marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 aprilie, 2021

Rolls-Royce a avut cel mai bun trimestru din istoria sa de 116 ani, vânzările de SUV-uri a căror valoare este de minimum 330 de mii de dolari, înregistrând o creștere semnificativă, notează CNBC.

Compania de automobile de lux deținută de BMW a livrat 1.380 de mașini în primele trei luni din 2021, cu 62% peste nivelul din aceeași perioadă a anului trecut, când pandemia a început să lovească în vânzări și producție. Compania a reușit astfel să-și depășească recordul trimestrial precedent, stabilit în 2019.

Oficialii companiei au precizat că au observat o cerere deosebit de ridicată pentru modelul Cullinan (foto), un SUV de aproape trei tone a cărui preț pornește de la 335.000 de dolari, dar care ajunge să coste în jur de 400.000 cu varii opțiuni și personalizări. Vânzările sunt bune și pentru noul model Ghost, a cărui preț pornește de la 332.000 de dolari și care are un plafon interior opțional cu leduri care simulează un cer înstelat.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Trimestrul-record al lui Rolls-Royce reprezintă cel mai recent semnal că bogații lumii, care și-au rotunjit averile cu mii de miliarde de dolari în timpul pandemiei pe fondul avansului piețelor financiare și bursiere, sunt pregătiți să cheltuiască bani. Alți producători de mașini de lux, cum ar fi Bentley și Lamborghini, au raportat la rândul lor creșteri ale vânzărilor.

Oficialii Rolls-Royce au precizat că cererea se menține puternică, ”comenzile noi acoperind deja a doua jumătate a lui 2021”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: