marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 aprilie, 2020

„Toți cei care vor veni începând de mâine nu își vor petrece Paștele în condiții normale, vor fi obligați să stea în carantină”, a declarat sâmbătă premierul Ludovic  Orban, înainte de a anunța că în câteva ore va fi emisă Ordonanța militară nr. 7.

„Numărul țărilor care au trecut pe roșu, adică cele care au depășit 10.000 de cazuri, s-a mărit semnificativ. Aproape toate țările din care vin români, unde muncesc și trăiesc sunt din zona roșie.

Decizia clară e de a-i caza în spațiile de carantină instituționalizată” a declarat Ludovic Orban.


El a precizat, referitor la centrele de carantină existente, că au fost sesizate foarte puține nereguli și a transmis un mesaj de apreciere pentru cei care respectă regulile de conviețuire acolo.

În legătură cu situația de la Țăndărei, unde prefectul a cerut carantinarea localității, întrucât mai mulți locuitori nu respectă regulile de distanțare socială, premierul a precizat că sunt localități, unde este greu să li se explice oamenilor să respecte condițiile de izolare, deși au fost mărite efectivele.

„Cine nu respectă izolarea este introdus în carantină pe costuri proprii. Cine nu respectă carantina i se va face dosar penal și i se suplimentează cu 14 zile carantina. Am avut puține cazuri din acestea”, a afirmat premierul.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: