sâmbătă

6 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 martie, 2020

Guvernul de la Praga a decis să interzică, începând de luni, intrarea străinilor sau plecarea cetățenilor cehi în afara țării, pentru a încerca să combată răspândirea coronavirusului, a anunțat vineri premierul Andrej Babis (foto) potrivit Reuters.

”Vom dispune interdicția de intrare în țară pentru toți străinii începând de duminică noaptea, cu excepția celor care își au reședința în Cehia sau au permis de ședere pentru 90 de zile”, a anunțat premierul Babis, la finalul unei ședințe extraordinare a guvernului.

Parlamentul Bulgariei a aprobat, tot vineri, instituirea stării de urgență. Măsura este în vigoare până la data de 13 aprilie, pentru a preveni astfel răspândirea coronavirusului, în condițiile în care țara vecină a înregistrat un număr de 23 de cazuri confirmate de infecții și un deces.


Decretarea stării de urgență va permite introducerea interdicției de călătorie spre și dinspre țările cu un număr mare de cazuri de infecții, închiderea școlilor și a universităților, dar și intervenția poliției în cazul celor care nu respectă regulile de izolare.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: