CA Nuclearelectrica a decis schimbarea Danielei Lulache cu Cosmin Ghiță, președinte CA la Compania Națională a Uraniului - CursDeGuvernare.ro
joi

28 octombrie, 2021

CA Nuclearelectrica a decis schimbarea Danielei Lulache cu Cosmin Ghiță, președinte CA la Compania Națională a Uraniului

24 august, 2017

Nuclearelectrica a anunțat joi că noul Director General al companiei va fi, începând cu luna septembrie, Cosmin Ghiță. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al companiei.

Cosmin Ghiță preia funcția deținută de Daniela Lulache, care deținea poziția în baza unui mandat provizoriu de 4 luni- o prelungire a mandatului plin de 4 ani care expirase în iunie 2017.

”Propunerea domnului Cosmin Ghita pentru functia de Director General al SNN, cu mandat provizoriu de 4 luni,  a fost realizata de catre Comitetul de Nominalizare si Remunenare, din cadrul Consiliului de Administratie, intrunit in sedinta in data de 21.08.2017.”, arată un comunicat Nuclearelectrica.


Cosmin Ghiță este presedinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale a Uraniului SA, astfel explicându-se și informațiile vehiculate de presă privind iminenta preluare de către SNN a Companiei Naționale a Uraniului, cu scopul declarat al salvării uzinei de procesare a uraniului de la Feldioara.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În mai 2017, Cosmin Ghiță a fost propus membru provizoriu în CA Transgaz.

Potrivit CV-ului pus la dispoziția presei de SNN, Cosmin Ghiță a fost anterior partener în compania americană Amerocap și consilier pe relații publice și guvernamentale la Chevron Romania.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr