joi

8 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 mai, 2018

London Stock Exchange Group (LSEG), operatorul Bursei din Londra,  a anunţat că va deschide un centru de servicii pentru afaceri în Bucureşti, prin compania de specialitate a Grupului, Business Services Ltd (BSL).

BSL furnizează servicii în domeniul tehnologiilor,  de baze de date şi funcţii de suport corporativ pentru entităţile Grupului la nivel mondial.

Centrul din Bucureşti va fi complementar celui din Colombo (Sri Lanka), unde lucrează 480 de angajaţi, potrivit unui comunicat al companiei.


„Suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea unui nou centru de servicii comune în Romania. Prin dezvoltarea unor centre operaţionale strategice în diferite zone orare şi geografice suntem într-o poziţie optimă pentru a furniza servicii şi asistenţă entităţilor noastre la nivel mondial”, a declarat Murali Subrahmanyam, directorul serviciilor pentru afaceri al LSEG.

Oficialul bursei londoneze a invocat forța de muncă „bine calificată”, infrastructura bursieră bună și chiar „sistemul educaţional solid” .

Bursa din Londra (LSE) este în continuă căutare de companii din toată lumea relevante pentru secţiunile sale de tranzacţionare. În prezent, pe piaţa AIM a Bursei din Londra sunt cotate Electrica (EL) şi Fondul Proprietatea (FP).

Bursa de la Londra, administrată de LSEG, este cea mai mare din Europa şi una dintre cele mai mari și mai vechi din lume. Grupul mai operează bursa de la Milano şi companiile de servicii pentru pieţele de capital MillenniumIT, Russel Indexes, FTSE International, Exactpro, LCH şi MTS.


Compania a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 1,76 miliarde de lire sterline şi un profit net de 561 milioane de lire sterline.

Centrul  de servicii din Bucureşti îşi va avea birourile lângă Universitatea Politehnică.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

În timp ce România negociază cu Austria  – prin vizita ministrului Bode la Viena  –  un vot favorabil pe 8 decembrie pentru primirea în spațiul Schengen, nici compania

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: