joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 ianuarie, 2020

Boris Johnson, în campania referendumului pentru Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anunțat vineri seara, pe Twitter, că a semnat acordul de ieșire a Regatului Unit din Uniunea Europeană, prevăzut pentru 31 ianuarie, salutând un „nou capitol în istoria” țării sale.

Proiectul pentru implementarea acordului de ieşire a Marii Britanii din UE a devenit oficial joi lege, după promulgarea sa de către regina Elisabeta a II-a.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președintele Consiliului European, Charles Michel, au semnat, vineri dimineață, Acordul de retragere a Marii Britanii din UE.


Într-un anunț pe Twitter, Charles Michel a transmis: ”Lucrurile se vor schimba inevitabil, dar prietenia noastră rămâne. Începem un nou capitol, ca parteneri și aliați”.

După trei ani de criză politică în Marea Britanie, în urma referendumului din 2016, Brexitul mai trebuie ratificat miercuri de Parlamentul Europea, înainte de a intra oficial în vigoare vineri, 31 ianuarie, la ora 23,00 (ora Londrei și GMT).


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: