vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 iulie, 2017

”La nivelul direcției Antifraudă, pe iunie, sunt 4.000 de controale programate, probabil Rise a fost unul dintre aceste controale”, a afirmat vineri Bogdan Stan, președinte ANAF, referitor la ”vizita” pe care au făcut-o joi, 6 iulie, inspectorii antifraudă la sediul Rise Project.

Pe lângă asigurarea că instituția pe care o conduce ”nu e o instituție politică”, șeful Fiscului nu a oferit detalii ale descinderii la Rise Project, descindere ce, coincidență, a fost organizată în ziua în care redacția anunțase că va publica o nouă anchetă care-l viza pe Liviu Dragnea.

”Suntem guvernati de secretul fiscal, nu putem difuza informații despre acest lucru”, a spus Bogdan Stan, care a făcut apel la ”analiza de risc” a instituției.


”Analiza de risc presupune orientarea anumitor criterii, prestabilite în cadrul Direcției Antifraudă și al Direcției Inspecție Fiscală, care conduc la luarea deciziei pentru oportunitatea de a fi sau nu controlată o societate”, spune Bogdan Stan.

O exprimare ciudată – ”orientarea criteriilor”, folosită de Bogdan Stan.

Controalele ANAF, asigură însă președintele Fiscului, ”nu sunt îndreptate împotriva libertății presei, noi respectăm drepturile și libertatea presei”.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: