marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 aprilie, 2020

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, astfel încât numărul total de cazuri diagnosticate începând cu 26 februarie a ajuns la 6.633 de persoane infectate cu Covid-19.

Din acest total, 914 persoane au fost declarate vindecate și externate, iar 318 persoane au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 231 de pacienți.


Carantină, izolare, prelucrare teste:

  • Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.020 de persoane.
  • Alte 71.293 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
  • Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 67.204 de teste.

Amenzi, dosare penale

Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 379 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore,  9.791 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.822.256 de lei.


Situația din diaspora:

  • Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 703 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 420 în Italia, 196 în Spania, 21 în Franța, 9 în Germania, 42 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia.
  • De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 47 de cetățeni români aflați în străinătate, 13 în Italia, 11 în Franța, 12 în Marea Britanie, 7 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia și unul în Suedia, au decedat.
  • Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 11 au fost declarați vindecați: 7 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.
Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: