duminică

16 iunie, 2024

22 decembrie, 2016

bcr-sediu-nopatea-pta-univRyszard Druzynski va prelua poziţia de Vicepreşedinte responsabil pentru Operaţiuni & IT în Banca Comercială Română (BCR), începând cu data de 1 martie 2017, potrivit unui comunicat al băncii emis joi. Paul Ursăciuc, membru al Comitetului Executiv responsabil pentru Operaţiuni & IT, a fost numit într-o altă poziţie în cadrul Erste Group.

Noul vicepreședinte al BCR vine de la Raiffeisen Bank Polska, unde este vicepreşedinte din august 2004 până în prezent. „În această poziţie, a asigurat cu succes conducerea unor arii precum IT, securitatea informaţiei, operaţiuni bancare, administrare, achiziţii ori managementul proceselor, deţinând responsabilitatea unui buget de peste 100 milioane EUR şi a peste 1.000 de angajaţi”, spune comunicatul citat.

De asemeni, Ryszard Druzynski a fost între 2000-2004 directorul Diviziei de Aplicaţii şi Operaţiuni al ING Bank Slaski, unde a lucrat din 1991. A participa la construcţia centrului de procesare şi administrare a creditelor retail, la implementarea sistemelor de securitate IT, precum şi la implementarea şi dezvoltarea sistemului informatic central.


Ryszard Druzynski este absolvent al Academiei de Ştiinţe Economice din Katowice, Polonia, unde şi-a obţinut diploma în Cibernetică Economică şi Tehnologia Informaţiei, urmate de specializări ulterioare în contabilitate şi procesarea de date. Numirea sa în Comitetul Executiv al BCR este supusă aprobării autorităţilor de supraveghere relevante.

„Ryszard ni se alătură în cadrul BCR dintr-o poziţie cu rol determinant în succesul unor instituţii proeminente pe o piaţă vibrantă şi marcată de inovaţie aşa cum este piaţa poloneză de servicii bancare”, a declarat preşedintele BCR, Sergiu Manea.

Recrutarea lui Ryszard Druzynski vizează consolidarea „unei simbioze solide între tehnologie şi dezvoltarea afacerii”, a adăugat Manfred Wimmer, preşedintele Consiliului de Supraveghere al BCR.

Banca Comercială Română

BCR „este cel mai important grup financiar din România”, şi este „banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi, banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare şi banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare.


BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care banca este principală instituţie cu care fac banking”.

Banca lucrează prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri şi prin 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 510 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

BCR are „cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce” , potrivit datelor băncii.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: