luni

8 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 martie, 2020

Asocierea Search Corporation SRL – Primacons Group SRL a câştigat procedura de achiziţie publică pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic necesare construcţiei autostrăzii Braşov – Bacău, a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citat de Agerpres.

Conform datelor companiei de drumuri şi autostrăzi, câştigătorul procedurii de achiziţie publică derulată în vederea atribuirii contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Autostrada Braşov – Bacău” a avut o propunere financiară de 20,093 milioane de lei, fără TVA.

La acest moment este în derulare perioada de depunere a eventualelor contestaţii împotriva rezultatului procedurii, iar ulterior CNAIR va iniţia procesul de semnare a contractului.


Durata contractului este de 30 luni, din care 18 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, opt luni pentru elaborarea Proiectului Tehnic de execuţie şi patru luni pentru acordarea serviciilor de asistenţă tehnică privind procesul de achiziţie al contractului/-lor de lucrări şi pentru obţinerea finanţării aferente lucrărilor.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: