marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 decembrie, 2011

Deputatul Aura Vasile, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, trece în tabăra Puterii, la UNPR, potrivit unei cereri depuse de aceasta la Biroul permanent al Camerei.

”Am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stânga şi împărtăşesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezintă astăzi stânga românească. După cum spun şi colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff şi rămân mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceste vremuri grele”, a explicat Aura vasile, într-un comunicat de presă.

Şi şeful UNPR, Marian Sârbu, a confirmat informaţia.


„A făcut cerere de înscriere la noi”, a declarat preşedintele UNPR, Marian Sârbu, citat de Mediafax.

Într-o postare blogul ei, din 17 august, Aura Vasile îi numea pe cei de la UNPR ”slugi trădătoare”, plătite de premierul Emil Boc prin ”stele pe uniformă”.

În articol, ea sugera ca UNPR să intervină pe lângă socialiştii spanioli pentru ridicarea restricţiilor impuse românilor pe piaţa muncii.

‘Trebuie să ii spunem că in „coaliţia monstruoasă” de la putere se află şi “partidul de preşedinţi” şi poate ar trebui să-i solicite UNPR să rezolve această problemă căci Emil Boc şi Traian Băsescu au plătit deja simbria slugilor trădătoare prin stele pe uniforme, sedii pe doi bani, distincţii şi funcţii’, scria Aura Vasile, în august.


În cea mai recentă postare pe blogul ei, pe 7 decembrie, Aura Vasile critică influenţa pe care o are asupra Televiziunii Române ”gaşca PDL”, alături de care se află la guvernare UNPR, partidul căruia i se alătură.

”Am mai discutat despre managementul falimentar al stirilor TVR, s-a format acolo o “gasca” pedelista care ridica in slavi doar o putere anemica in fapt, sustinuta artificial prin aceste metode incredibile si printr-o infuzie de capital de la buget care a saracit romanii”, scria Aura Vasile pe 7 decembrie, pe blogul său.

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD. Este secretar al Comisiei de industrii a Camerei şi viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile este secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei PSD a municipiului Bucureşti. De asemenea, ea este membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Aura Vasile este unul dintre cei mai activi deputaţi, conform site-ului Camerei ea având 467 de luări de cuvânt în 160 de şedinţe de plen, precum şi 257 de luări de cuvânt în 103 şedinţe ale Biroului Permanent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: