joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 iunie, 2019

Premierul Viorica Dăncilă și-a numit un nou consilier onorific pentru relații internaționale – Anton Pisaroglu (foto), un personaj necunoscut publicului larg, însă cu multe conexiuni în afaceri legate de securitate, intelligence și media.

Acesta a fost rugbyst de performanță, după care a lucrat ca șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu, scrie Profit.ro.

Frank Timiș este omul de afaceri originar din România care a inițiat controversatul priect de exploatare a resurselor miniere de la Roșia Montană.


Ulterior, a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator și fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar și al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

Pisaroglu (35 de ani) este foarte apropiat de Alan Blaine Stone, ofițer al National Security Agency (NSA), fost CEO al firmei Circinus Defense LLC, la care a fost partener cu fundraiserul Elliott Broidy, cel anchetat acum în SUA în legătură cu donațiile de la ceremonia de inaugurare a mandatului lui Donald Trump. În acest caz, autoritățile americane au cerut comisie rogatorie penrtu a afla detalii ale participării lui Liviu Dragnea și a lui Sorin Grindeanu la evenimentul din 2017.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: