duminică

14 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 februarie, 2017

Cancelarul german Angela Merkel a declarant sâmbătă că ar vrea să discute cu Rusia chestiunile atacurilor cibernetice și a știrilor false, agenția Reuters considerând însă că este îndoielnic ca cel puțin problema știrilor false să poată fi rezolvată cu success înaintea alegerilor ce au loc anul acesta în țări din Europa.

“Știm că Rusia comunică foarte deschis faptul că vede războiul hibrid drept o formă de apărare”, a spus Angela Merkel la Conferința de Securitate de la Munchen când a fost întrebată despre problema știrilor false.

“Dacă ar fi să-mi doresc un lucru, cu siguranță ar fi foarte bine să punem această chestiune, de exemplu, în marja discuțiilor NATO-Rusia”, a afirmat cancelarul german.


Cancelarul Merkel a reafirmat la reuniunea de la Munchen că relațiile Europei cu Rusia răman o provocare, dar este important să se coopereze cu Moscova pentru combaterea terorismului islamist.

“Lupta comună împotriva terorismului islamsit este o zonă unde avem aceleași interese și putem conlucra”, a spus liderul german la conferința la care a participat și vicepreședintele SUA, Mike Pence.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: