sâmbătă

2 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 aprilie, 2021

Andi Manciu (foto), consilier de stat și coordonator al Grupului de Comunicare Strategică, a demisionat, potrivit unei postări de pe Facebook. Manciu a cerut eliberarea din funcție începând cu 1 mai.

Fost jurnalist, Andi Manciu a fost numit, în 27 noiembrie 2019, consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului în mandatul lui Ludovic Orban, fiind perceput ca un apropiat al acestuia. La momentul numirii, el deținea poziția de șef al Departamentului de comunicare al PNL.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate. (…) Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a scris Andi Manciu pe Facebook.


Plecarea lui Andi Manciu vine după ce săptămâna trecută jurnalista Mioara Costin de la Realitatea Plus a fost numită consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: