joi

30 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 mai, 2014

Mihai Gogancea-Vătăşoiu (foto) a fost reinstalat de premierul Victor Ponta în postul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Mihai Gogancea-Vătăşoiu a mai ocupat acest post în timpul Guvernelor Boc şi Ungureanu, până în mai 2012, când a fost demis de Victor Ponta, la instalarea Guvernului USL.

Decizia de readucere în sistem a lui Mihai Gogancea-Vătăşoiu, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a fost semnată luni de şeful Guvernului fără consultarea directorului ANAF, au declarat pentru cursdeguvernare.ro surse din Ministerul de Finanţe.


Mihai Gogancea-Vătăşoiu a ocupat postul de vicepreşedinte ANAF în perioada 10 ianuarie 2009-11 mai 2012, în întregul mandat al Guvernelor Boc şi Ungureanu. Mihai Gogancea-Vătăşoiu a avut în subordine Departamentul de colectare a veniturilor bugetare.

Actualul vicepreşedinte ANAF este fost director executiv adjunct la Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Tulcea, Direcţia de Metodologie şi Administrare a Veniturilor Statului.

Poziţia de vicepreşedinte ANAF însărcinat cu colectarea veniturilor bugetare este vacantă din data de 10 aprilie, când fostul vicepreşedinte Constantin Mihail şi-a dat demisia.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Demisia lui Constantin Mihail, care a invocat motive personale atunci când a anunţat demisia sa şefului ANAF, s-a produs pe fondul unor critici ale ministrului Ioana Petrescu, care şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu gradul de colectare al impozitelor şi taxelor.


Constantin Mihail a fost promovat vicepreşedinte ANAF în mai 2012.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: