luni

23 mai, 2022

Airbus, centru de service durabil la Chengdu-China

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 ianuarie, 2022

Airbus va construi, împreună cu Tarmac Aerosave, un centru pentru întreţinerea aeronavelor în orașul chinezesc Chengdu, scrie News.ro.

Noul centru Airbus din China va asigura soluţii durabile pentru a gestiona întregul ciclu de viaţă al aeronavelor, inclusiv dezmembrarea şi reciclarea acestora.

”Airbus a semnat un acord cu oraşul Chengdu şi Tarmac Aerosave pentru dezvoltarea primului centru de service durabil privind ciclul de viaţă al aeronavelor din China.


Acest acord va acoperi o gamă largă de activităţi, de la hangararea şi depozitarea aeronavelor, până la servicii de întreţinere, modernizări, conversii, dezmembrare şi reciclare pentru diferite tipuri de aeronave”, a anunţat compania Airbus.

„Aceasta este încă o contribuţie concretă în atingerea sustenabilităţii în industria aviaţiei, susţinând principiul unei economii circulare în conformitate cu scopul Airbus de a deveni pionier în domeniul aerospaţial durabil.

 Acest centru unic va sprijini extinderea serviciilor de aviaţie ale Airbus, permiţând în acelaşi timp implementarea strategiei Green Industry a Chinei”, a declarat Klaus Roewe, SVP Airbus Customer Services.

Se estimează o casare treptată a aeronavelor din China, activitate care se va dezvolta exponenţial în următorii 20 de ani.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”Airbus se angajează să investească în regiune, iar acest centru unic – o premieră în China şi în afara Europei – va face ca Airbus să fie bine poziţionată pe piaţa serviciilor de reabilitare a aeronavelor din China”, a adăugat Roewe.

Noul centru va fi fucțional la sfârșitul anului 2023, sub rezerva aprobărilor de reglementare aferente.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: