vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 septembrie, 2012

Ministrul Finanţelor Florin Georgescu a declarat, marţi, întrebat de bugetul pe 2013, că s-a stabilit, la ultima şedinţă de guvern, că, atunci când este an electoral, cu alegerile plasate în ultimele trei luni ale anului, depunerea bugetului de stat la Parlament se face la 15 zile de la învestirea noului Guvern, relatează Mediafax.

Întrebat de bugetul de stat pe 2013, Georgescu a spus că în ordonanţa adoptată la ultima şedinţă de guvern este scris că, „atunci când este an electoral, cu alegerile plasate în ultimele 3 luni ale anului calendaristic, depunerea bugetului se face la 15 zile de la preluarea funcţiei de către noul Guvern”.

El a adăugat că există însă „un cadru general pentru premisele pentru parametrii construirii bugetului”, dar este nevoie ca acesta să fie agreat cu partenerii internaţionali, iar acest lucru se va face în cursul următoarei vizite a FMI, BM şi CE în România.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: