joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

27 martie, 2020

Soluții online pentru școli dar și pentru componente educaționale pentru mediul de business – sunt ceea ce oferă Edu Apps și vin în întâmpinarea necesităților din contextul actual, marcat de criza COVID-19. Ștefan Apăteanu, CEO, Edu Apps, a prezentat la VIDEO-CONFERINȚA „Soluții pentru mutarea activității companiilor în online” organizată de CursDeGuvernare.ro în 26 martie detalii ale conceptului Clasa viitorului, pus la dispoziția sistemului de educație și al elevilor gratuit și folosit în prezent de 1600 unități școlare.

„Școlile au înțeles că singura modalitate ca să stea în contact cu elevii în aceste momente este adaptarea la soluțiile moderne. Ceea ce nu am reușit să facem în 8 ani, am reușit în contextul crizei „Coronavirus”: am crescut fantastic, avem de 4 ori mai mulți utilizatori. Acest lucru vine cu o mare presiune de formare, trebuie să avem la dispoziție cursuri online de învățare a utilizării eficiente a produsului. Am începu și acest lucru.”


Pentru mediul de afaceri, Ștefan Apăteanu a explicat că pun la dispoziție un portal care permite activarea serviciilor de tip cloud: o companie poate face asta într-o singură zi și ajunge să folosească tehnologia în mod colaborativ.

„Conținut există deja- pe YouTube, de exemplu, sau manuale digitale pe manuale.edu.ro. Alte proiecte sunt la Ministerul Educației, suntem într-un setup pentru a dezvolta soluții. UNESCO are o bază de date impresionată, avem Google Culture. Sunt soluții, trebuie să avem curajul să le căutăm”, a mai spus antreprenorul.

Provocarea cea mai mare, în opinia sa, este resursa umană. Cum facem să pregătim 250000 de profesori să livreze conținut în online? „Suntem cumva forțați să mergem pe repede-înainte”, a mai spus acesta, de ajutor fiind aici aplicațiile oferite de Google și Microsoft.


PREZENTAREA VIDEO a lui Ștefan Apăteanu, la conferința din data de 26 martie:

Integral, articolul cu VIDEO de la dezbatere și cele mai importante idei transmise de speakeri, aici:
https://cursdeguvernare.ro/urmariti-in-direct-video-conferinta-solutii-pentru-mutarea-activitatii-companiilor-in-online-joi-ora-1600-agenda-detaliata.html

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: