Europol, bătaie cu crose de golf în trafic, în București
sâmbătă

23 octombrie, 2021

VIDEO / Sindicatul Europol îl ia peste picior pe Klaus Iohannis – bătaie cu crose de golf în Ferentari

21 septembrie, 2021

Sindicatul Europol din Poliție spune că la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să descopere golful, în traficul din București, în Ferentari, a avut loc un conflict între șoferi care a degenerat, fiind aplicate lovituri cu crose de golf.

”La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să „descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, pe un bulevard din București, s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard”, se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, acuză sindicaliștii.


”Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport”, a declarat șeful statului sâmbătă, în comuna Pianu de Sus din judeţul Alba.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr