joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 martie, 2020

Soluții online pentru e-commerce, vânzări și marketing online sunt probleme menționată ca stringente de companiile mici și mijlocii, cele care au urmărit video-conferința în direct: „Soluții pentru mutarea activității companiilor în online” organizată de CursDeGuvernare.ro în 26 martie. Despre acestea a vorbit Florin FILOTE, director eMAG Marketplace.

„De la debutul crizei, oamenii și companiile au început să se adapteze. Online capătă cotă de piață tot mai mare, în offline magazine se închid, iar companiile ar trebui toate să se reorienteze. Companiile care se bazau pe flux pietonal pentru vânzări azi se gândesc la reorganizarea modelului de business.


Modelul Marketplace e unul care poate asigura tranziție către ceva ce unii nu au astăzi. Procedura e simplă, din primul minut de listare a produselor pe un canal de marketplace au automat acces la baza de clienți din toată țara”, a spus Florin Filote, la conferința din 26 martie.

„Vânzările au explodat și estimăm că o să crească în continuare. În acest context, nu doar modelele de business trebuie să se adapteze, asta trebuie să facă și statul. Sunt curios cum se va reflecta asta în topul DESI.

Există domenii care au foarte mult de suferit în această perioadă, turismul e unul dintre ele. Ce trebuie să se rezolve: modul în care oferta e prezentată și cât de facil e modul de cumpărare fără a avea nevoie de consultant.”, a mai explicat directorul eMAG Marketplace.


Video cu intervenția lui Florin Filote, la conferința din data de 26 martie:

(*sunet cu întreruperi din cauza unor probleme tehnice) 

Integral, articolul cu VIDEO de la dezbatere și cele mai importante idei transmise de speakeri, aici: https://cursdeguvernare.ro/urmariti-in-direct-video-conferinta-solutii-pentru-mutarea-activitatii-companiilor-in-online-joi-ora-1600-agenda-detaliata.html

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: