marți

16 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 octombrie, 2011

Victor Pota, preşedintele PSD, a afirmat luni, după şedinţa liderilor USL, că guvernul nu-şi poate asuma răspunderea pe Legea asistenţei sociale în această sesiune, întrucât nu o permite regulamentul celor două Camere.

„Conform legii, Guvernul nu poate să-şi angajeze răspunderea în această sesiune, va putea în sesiunea din februarie, pentru că deja este pe ordinea de zi şi dacă este respinsă, nu le permite regulamentul celor două Camere”, a spus Ponta.

„Noi vom vota împotrivă atât în Senat, cât şi în momentul în care va veni la Camera Deputaţilor”, a declarat Victor Ponta referitor la această lege, adăugând că USL nu blochează, ci respinge Legea asigurărilor, aşa cum a fost ea promovată de guvern. Argumentele USL de-a respinge proiectul coaliţiei de guvernare sunt, potrivit lui Ponta, faptul că legea gândită de gzuvern va afecta grav pe pensionarii care nici nu mai beneficiază de indexarea pensiei, şi persoanele cu handicap care „rămân fără niciun fel de asistenţă publică”.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: