vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 decembrie, 2015

Valentin MirceaPremierul Dacian Cioloş l-a numit pe avocatul Valentin Mircea (foto) în funcţia de şef al Corpului de control al primului-ministru, potrivit unei decizii publicate  în Monitorul Oficial.

Premierul a decis în aceeași zi și numirea lui Victor Giosan în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-ministru.

Şeful Executivului l-a eliberat, la cerere, pe Ion Lazăr de la conducerea Corpului de control, numindu-l în loc pe Valentin Mircea.


Valentin Mircea este un cunoscut expert în dreptul concurenţei şi în dreptul domeniilor reglementate, cum sunt comunicaţiile, media, domeniul farmaceutic şi cel energetic. Valentin Mircea a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei între 2011 şi 2013.

Începând cu 21 decembrie 2015, Victor Giosan a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru.

Victor Giosan a lucrat pentru Banca Mondială, este consultant internațional, expert CRPE în management-finanţe publice. A fost în conducerea PNL Vâlcea.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: