duminică

19 mai, 2024

25 iunie, 2013

Unul dintre cei doi şoferi ai autocarului prăbuşit într-o prăpastie în Muntenegru este și polițist la Direcția Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, el lucrând în timpul său liber la firma de transport care a efectuat cursa turistică.

Poliția Capitalei a confirmat marți că șoferul lucra la Serviciul de Logistică, dar era în timpul liber în momentul producerii accidentului.

„Cu ocazia verificărilor efectuate pentru identificarea victimelor accidentului din Muntenegru a reieşit că unul dintre conducătorii auto al autocarului este angajat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la Serviciul de Logistică. Respectivul angajat se afla în timpul liber, iar din data de 25 iunie urma să figureze în concediu de odihnă legal, aprobat de conducerea unităţii unde îşi desfăşura activitatea”, a menționat Poliția Capitalei, într-un comunicat.


Potrivit sursei citate, agemtul de poliție avea voie să desfășoare şi alte activităţi remunerate, dacă înacestea lucru nu împietau desfăşurarea optimă a activităţii de funcţionar public cu statut special.

În schimb, Polițiua Capitalei susține că agentul nu anunțase la serviciu despre cursa pe care urma să o facă pentru firma Gregory Tour care efectua serviciul de stransport pentru agenția de turism Maree Travel.

18 români și-au pierdut viața în accidentul din Muntenegru care a avul loc duminică seara.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: