luni

4 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 iulie, 2014

Greu de spus dacă e de ajuns simplul conses politic privind adoptarea modedei Euro de către România de la 01 ianuarie 2019. Cert este că ținta e fixată, asumată, și că suntem în marș spre ea.

cursdeguvernare.ro deschide cu acest articol un proiect punctual privind intrarea României în clubul monedei unice :

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

deschiderea unei extensii speciale a publicației, în care va monitoriza și va explica fiecare pas către țintă, contabilizând, în acest proiect, criteriile, consecințele, derapajele și politicile economice și sociale necesare, prin comparație cu experiențele altor state și plecând de la ”specificul local” – indiferent de data la care România va intra în zona euro. Cu toate avantajele și dezavantajele pe care, după caz, le vor avea cele 2 (sau 3 sau chiar 4) Românii și economiile lor regionale, fragmentate de diferențele uriașe de dezvoltare, competitivitate și mentalitate, din adoptarea monedei unice. Întreaga extensie poate fi urmărită AICI.


Primul nostru partener în acest demers editorial și analitic este Banca Comercială Română – ni se vor alătura și alți jucători din economie, dependenți de mentalitatea și înțelegerea publicului în ce privește rolul european la care poate spera economia românească. (REDACȚIA)


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: