Un proiect despre o țintă: Drumul și popasurile României până în zona euro - CursDeGuvernare.ro
marți

26 octombrie, 2021

Un proiect despre o țintă: Drumul și popasurile României până în zona euro

29 iulie, 2014

Greu de spus dacă e de ajuns simplul conses politic privind adoptarea modedei Euro de către România de la 01 ianuarie 2019. Cert este că ținta e fixată, asumată, și că suntem în marș spre ea.

cursdeguvernare.ro deschide cu acest articol un proiect punctual privind intrarea României în clubul monedei unice :

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

deschiderea unei extensii speciale a publicației, în care va monitoriza și va explica fiecare pas către țintă, contabilizând, în acest proiect, criteriile, consecințele, derapajele și politicile economice și sociale necesare, prin comparație cu experiențele altor state și plecând de la ”specificul local” – indiferent de data la care România va intra în zona euro. Cu toate avantajele și dezavantajele pe care, după caz, le vor avea cele 2 (sau 3 sau chiar 4) Românii și economiile lor regionale, fragmentate de diferențele uriașe de dezvoltare, competitivitate și mentalitate, din adoptarea monedei unice. Întreaga extensie poate fi urmărită AICI.


Primul nostru partener în acest demers editorial și analitic este Banca Comercială Română – ni se vor alătura și alți jucători din economie, dependenți de mentalitatea și înțelegerea publicului în ce privește rolul european la care poate spera economia românească. (REDACȚIA)


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr