sâmbătă

27 aprilie, 2024

11 martie, 2022

Până luni, 14 martie 2022, ai posibilitatea să te înscrii la concursul de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #10 – Ediția aniversară, eveniment organizat de Camera de Comerț si Industrie Româno-Germană.

Organizatorii caută proiecte pentru orașe sau regiuni din România, care contribuie la:

  • Marketingul regiunii / al locației investiționale
  • Dezvoltarea urbană sustenabilă
  • Implementarea de soluții inteligente
  • Îmbunătățirea calității vieții

Cele mai bune proiecte vor avea posibilitatea să se prezinte în cadrul evenimentului și în zona de marketplace. Câștigătorii vor beneficia de premii pentru încurajarea dezvoltării viitoare a proiectelor lor și de promovare prin AHK Romania pe durata unui an de zile.

Sesiunea de prezentare a proiectelor câștigătoare va fi un element important al conferinței Cities of Tomorrow #10, din data de 12 aprilie 2022. Împreună cu juriul internațional de specialitate, organizatorii vor selecta în avans proiectele câștigătoare. În ziua evenimentului, câștigătorii vor avea la dispoziție câte 10 minute pentru prezentarea proiectelor, după care vor putea răspunde întrebărilor din public.

Toate proiectele depuse vor fi promovate intens pe pagina Cities of Tomorrow.

Premii:

Premiul pentru câștigătorul categoriei societatea civilă / ONG / asociație: participarea la o delegație de afaceri organizată de AHK România în domeniul dezvoltării durabile în Germania.


Premiul pentru câștigătorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat econet romania

Premiul pentru câștigătorul categoriei administrație publică: participarea ca vizitator la Expo Real 2022, cel mai important târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții (mai multe detalii despre ultima noastră prezența la Expo Real, aici)

Înscrie-ți proiectul:

Înregistrarea se face online până la data de 14 martie 2022, prin completarea acestui formular. Pe lângă acesta, trimite și prezentarea proiectului înscris (preferabil format PPT / PDF). Confirmarea calificării în etapa finală vor fi trimise până la data de 4 aprilie 2022.

Despre ”Cities of tomorrow”:

Evenimentul anual dedicat dezvoltării durabile a orașelor și regiunilor din România este deja la a zecea ediție și și-a consolidat poziția de eveniment de top pentru mediul de afaceri, arhitectură, dezvoltare urbană și administrație.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată aici. Pentru a vă rezerva un loc pentru conferință & mese rotunde,  înregistrează-te aici, folosind link-ul tău personalizat. Mai multe detalii despre conceptul și structura evenimentului pe www.citiesoftomorrow.ro

***

CursDeGuvernare este partener media al evenimentului.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: