marți

3 octombrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 octombrie, 2019

Realitatea TV se închide, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a respins cererea de prelungire a licenței de emisie, transmite Paginademedia.ro.

Pe de altă parte, CNA a aprobat, cu unanimitate, retransmiterea de către Realitatea Plus (aparținând aceluiași grup media) a conținutului actualului post Realitatea TV.

Potrivit datelor primite de CNA, postul Realitatea Plus este difuzat în patru rețele mici și a fost acceptat recent de Ines.


Reprezentanții Realitatea au spus că există acorduri de la RCS și UPC.

Lansată în toamna lui 2001, televiziunea își va înceta emisia miercuri, 30 octombrie.

Membrii CNA au votat împotriva prelungirii întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentația necesară. Realitatea Media, aflată în insolvență de opt ani, nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat, mai scrie Paginademedia.

Din cei zece membri prezenți doar patru au votat pentru prelungirea licenței – Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis și Răsvan Popescu -, dar era nevoie de cel puțin șase pentru ca solicitarea să fie admisă.


Patronul Realitatea TV, Cozmin Guşă, s-a înscris în PSD, el revenind astfel în partid la 16 ani după ce l-a părăsit în favoarea Partidului Democrat.

Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD în perioada 2001- 2003, în iulie 2003 a demisionat din partid, iar din 2004 a devenit membru PD, El a fost director de campanie al lui Traian Băsescu în 2004 şi a fost ales deputat pe listele Alianţei DA.

În februarie 2005 a părăsit PD, iar în septembrie 2005 a înfiinţat, împreună cu Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu, Partidul Iniţiativa Naţională.

A fost consilier pentru milionarul basarabean Vlad Plahotniuc, al lui Mircea Geoană (PSD), Traian Băsescu (PDL), Adrian Năstase (PSD) și al lui Marian Vanghelie.

De asemenea, a fost consilier pe probleme de extindere externă al lui Sorin Ovidiu Vântu.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Pachetul de măsuri fiscale pentru echilibrarea bugetului elaborat de guvern

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: