vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 iunie, 2012

Tribunalul Bucureşti a decis marţi că nu există nicio „împiedicare” în punerea în executare a sentinţei date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul fostului premier Adrian Năstase. Decizia Tribunalului nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, relatează Agerpres.

Practic, instanţa spune că Adrian Năstase nu este încă deţinut, dar că nu există nicio piedică pentru ca mandatul de executare să fie pus în aplicare, iar fostul premier încarcerat.

Tribunalul Bucureşti a judecat marţi o cerere a Inspectoratului General al Poliţiei Române privind executarea mandatului de încarcerare în cazul lui Adrian Năstase.


În timpul procesului, avocatul fostului premier, Ioan Cazacu, a cerut Tribunalului Bucureşti ca Adrian Năstase să fie prezent în sala de judecată.

Cazacu a subliniat că acest proces ar trebui amânat, dată fiind situaţia „de notorietate” în care se află clientul său şi a cerut un termen în acest dosar.

Ioan Cazacu a precizat, marţi, că din punct de vedere legal clientul său se află într-o stare de deţinere, este arestat şi, în plus, este şi păzit.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: