duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 octombrie, 2020

Traian Berbeceanu (foto) a fost numit prefect al Capitalei. Hotărârea de guvern a fost publicată joi seara în Monitorul Oficial. Tot joi, De asemenea, tot joi, fostul prefect Gheorghe Cojanu a fost revocat din funcţie și a fost numit în funcția de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi că îl va schimba pe actualul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ce președintele Klaus Iohannis și-a manifestat nemulțumirea față de declarațiile controversate privind rata de infectare din București.

La acel moment, Ludovic Orban spunea că unul dintre posibilii înlocuitori este Traian Berbeceanu.


Berbeceanu este „un om corect, integru hotărât” și a demonstrat în actvitatea sa că își duce la îndeplinire obiectivele, a spus Orban.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Orban a explicat de ce nu l-a demis imediat pe Cojanu.

„Încă de luni m-ați întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunț decizia mea de a schimba prefectul înaintea unei ședințe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, a CMSU, și în condițiile în care trebuiau implementate deciziile din legislație. Astăzi pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Joi, la ședința de guvern vom opera această modificare”, a spus el.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: