marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 iunie, 2018

Cheltuieli ale organizatorilor de evenimente de pe Național Arena sunt decontate de Pirmăria Capitalei, ca urmare a unui protocol semnat anul trecut de Primăria Capitalei și clubul FCSB, scrie Tolo.ro.

Documentul are ca obicet mentenanța suprafeței de gazon și a fost semnat de primarul general al Capitalei și Valeriu Argăseală, reprezentantul FOTBAL CLUB FCSB SA. Firma îi aparține nașului de cununie al Gabrielei Firea, Gigi Becali.


 

Concret, lucrările de mentenanță nu sunt efectuate de FCSR, ci de firma Cris Garden, cea care se ocupa de gazon și înainte de protocolul semnat anul trecut.

Spre deosebire de vechile contracte, acesta stabilește că Primăria achită contractul, ”compensând din sumele aferente închirierii stadionului și achitării utilităților”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De exemplu, înaintea apariției protocolului, echipele care jucau pe Național Arena, printre care și FCSB, plăteau chiria stadionului și o serie de servicii de operare, precum lucrările de gazon, tușarea terenului, mutarea porților, operarea tabelei de marcaj, etc.

Protocolul păstrează valoarea chiriei, dar nu le mai impune echipelor să deconteze aceste servicii. Plata lor a fost transferată Primăriei Capitalei, care pierde astfel câteva mii de euro lunar. bani pe care Gigi Becali îi economisește (suma este de aproximativ 2.000 de euro pentru fiecare meci).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: