joi

30 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 septembrie, 2017

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu (foto), a denunțat-o pe Gabriela Firea că i-ar fi cerut, prin intermediari, bani pentru campanie, scrie Tolo.ro

În susținerea afirmațiilor denunțătorului, prietena acestuia ar fi depus la DNA mai multe înregistrări audio cu emisarii actualului primar general al Capitalei.

Florin Secureanu, scrie Tolo.ro, îi înregistra pe toți cei care-l vizitau în birou, printre aceștia numărându-se și Eduard Armeanu, membru PSD Ilfov și apropiat al familiei Pandele.


În decembrie 2016, el a fost numit de primarul general al  PMB la șefia Administrației Spitalelor din București, funcție din care a fost demis imediat după ce Tolo.ro a început să publice detalii despre relația dintre Armeanu și Secureanu.

Cel din urmă, la fel ca și alți emisari ai Gabrielei Firea, i-ar fi cerut fostului manager de la Malaxa bani în numele acesteia. Secureanu susține că a refuzat de fiecare dată.

Florin Secureanu a fost trimis în judecată pentru cinci fapte de delapidare, dintre care una cu consecințe deosebit de grave, și luare de mită.

Gabriela Firea neagă acuzațiile, mai scrie Tolo.ro:


”Nu putem comenta faptul că un martor într-un dosar penal a declarat că a înmânat procurorilor documentație audio video despre al carei conținut nu cunoaștem niciun detaliu.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Putem însă afirma cu tărie că Primarul general Gabriela Firea nu are niciun amestec, nici măcar tangențial, în activitatea infracțională a numitului Secureanu Florin, în ciuda tuturor încercărilor obsesive de a i se lega numele de acest dosar.

Gabriela Firea nu i-a cerut niciodată nimic managerului Florin Secureanu, nici direct și nici prin intermediari, iar dacă altcineva susține contrariul, va trebui să aducă probe, altminteri urmând să suporte rigorile legii”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: