luni

20 mai, 2024

3 februarie, 2013

PDL cere Guvernului să reanalizeze modificările operate la Codul fiscal, pentru că afectează mediul de afaceri, a declarat, duminică, europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan, într-o conferinţă de presă.

„PDL cere Guvernului Ponta să revadă tot acest sistem fiscal, care a fost făcut pe picior, a fost făcut în grabă fără să aibă o fundamentare corectă. Acest sistem distruge formarea clasei de mijloc şi afectează foarte mult mediul de afaceri. Cerem de asemenea Guvernului să-şi îndeplinească angajamentele pe care şi le-a asumat prin acordul cu FMI”, a spus Stolojan .

Fostul prim-ministru a acuzat că, prin proiectul de buget, Guvernul instituie „creşterea poverii fiscale, reducerea investiţiilor şi blocarea marilor proiecte”.


„Bugetul pe anul 2013 îl putem caracteriza drept a da cu o mână şi a lua cu trei şi aici avem în vedere creşterea poverilor fiscale, reducerea investiţiilor publice, practic, blocarea tuturor proiectelor mari. Domnul Ponta, în bugetul pe 2013, nu face decât să repete aceleaşi practici nesănătoase de a face un buget care nu acoperă cheltuielile prevăzute de lege pentru o serie de activităţi publice”, a mai susţinut europarlamentarul PDL.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: