miercuri

25 mai, 2022

Summit RBL: Blind spots în modele de business și organizații

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 februarie, 2020

Nu întotdeauna viteza de transformare a organizațiilor ține pasul cu ceea ce se întâmplă în lumea din jurul nostru și cu dinamica oamenilor din companie. Georges Saad, antreprenor pasionat de managementul transparent și de importanța unei abordări care pune oamenii pe primul plan în interiorul unei companii, ne va oferi o imagine detaliată a stilurilor de management și leadership care răspund trendurilor viitorului.

Georges Saad este co-fondator @SPEKTRUM și al întregului ecosistem SPK. Acesta include Apollo13 incubatorul de start-up, spațiul de coworking BNKR și filiala educațională Academie.

Crede că eficiența organizațională nu poate fi atinsă decât atunci când resursa umană este considerată cea mai importantă în orice companie. Misiunea lui personală este să reabiliteze reputația unei categorii neînțeles: geeks :).


Prezentarea va privi dincolo de actuala perspectivă unidimensională a afacerii și va contempla o abordare mai holistică a construirii unor organizații uimitoare. O prezentare practică, care oferă soluții concrete și aplicabile pentru a construi organizații indestructibile, care vor trăi mult dincolo de fondatorii și investitorii lor. Vor fi prezentate exemple reale pentru a ilustra cum putem construi, gestiona și crește companii profitabile într-un mod sănătos, empatic și durabil.

Summitul RBL 2020 scoate la lumină punctele nevăzute și îți arată care sunt efectele lor asupra veții și afacerilor noastre. Timp de două zile (18-19 martie 2020), te așteptăm la J.W. Marriott Grand Hotel București cu:

• 9 sesiuni de discuții, dezbateri, live-talks și keynote speeches pe teme de interes cu speakeri români și străini;

• peste 20 de vorbitori care vor urca pe scenă;


• 4 perspective despre blind spots care îți schimbă perspectiva;

• peste 350 de antreprenori de top și lideri din businessul autohton.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Te invităm alături de noi la cea de-a IX-a ediție a Summitului Romanian Business Leaders, să descoperim împreună, care sunt acele lucruri de care trebuie să ținem cont pentru a creea organizații indestructibile.

Consultă agenda preliminară aici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 86 (al 15-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare: Din cele 192 de pagini, 26 sunt alocate unei serii de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: