vineri

12 aprilie, 2024

19 decembrie, 2013

Stelian Tănase a fost propus oficial, joi după amiază, drept candidatul PNL la șefia TVR.

Noua propunere pentru această poziţie vine după ce plenul Parlamentului nu l-a putut valida pe Rareş Bogdan în poziţia de şef interimar al TVR, ca urmare a absenţei în bloc a parlamentarilor PSD.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 în şedinţă comună pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultură, a anunţat preşedinţele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.


Stelian Tănase a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că a purtat o discuţie, miercuri seară, cu Crin Antonescu despre soarta Televiziunii Române, însă nu i s-a făcut încă o propunere clară să preia conducerea TVR.

„Nu este nimic care să fie o ştire, de fiecare dată când se schimbă directorul la TVR lumea năvăleşte pe mine, că sunt favoritul în cursă. Este aceeaşi poveste (…) În acest moment nu este nimic serios, nici măcar o ofertă, o discuţie pe obiectul muncii”, a susţinut Stelian Tănase.

Totuşi, întrebat dacă a discutat cu Crin Antonescu, liderul PNL, privind TVR, Stelian Tănase a spus că a purtat o discuţie cu acesta, miercuri seară, despre soarta Televiziunii publice.

„Nu se poate spune că eu trebuie să spun da sau nu sau că am acceptat (…) Sigur că ei se grăbesc foarte tare, dar eu nu mă grăbesc deloc”, a spus Stelian Tănase.


Întrebat dacă ar fi interesat să conducă TVR, Stelian Tănase a spus: „Depinde ce mi se cere, nu a pus nimeni marfa pe masă”.

„Cu mine s-a mai discutat, de două ori am refuzat să fiu directorul televiziunii şi s-a discutat mai concret decât acum (…) pentru că trebuie să ţi se spună şi ce e acolo, eu nu ştiu nimic din ce e acolo şi ce probleme sunt şi ce ar trebui rezolvat. Încă nu e nimic de substanţă. Trebuie să mi se facă propunerea şi atunci spui da sau nu, dar nu sunt în situaţia asta”, a mai spus Stelian Tănase.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: