sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 martie, 2020

Statele Uniunii Europene sunt capabile să acopere, folosind lanţurile de aprovizionare tradiţionale, doar 10% din cererea actuală de echipamente personale de protecţie şi alte dispozitive medicale, precum ventilatoare,  în contextul pandemiei actuale, indică un document intern al UE consultat de Reuters.

Estimările interne ale Comisiei Europene „arată că livrările tradiţionale vor putea răspunde doar unui procent de circa 10% din cerere”, precizează documentul UE.


„Disponibilitatea şi aprovizionarea cu echipamente personale de protecţie şi alte dispozitive medicale, în special, ventilatoare, în Europa rămân preocupante”, arată documentul, ce poartă data de miercuri, 25 martie.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Textul menţionează de asemenea că majoritatea statelor UE au stocuri şi capacităţi limitate de a-şi suplimenta producţia.

Cele mai grav afectate state din lume, din punct de vedere al deceselor provocate de Covid-19 sunt Italia și Spania, cu 6.820 de morți, respectiv 3.434. China  se află pe locul trei, cu 3.163 decese.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: