sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 iulie, 2018

Speranța Cliseru (foto), fosta șefă de cabinet a primarului Gabriela Firea, a fost numită prin Hotărâre de guvern prefect al Capitalei. Conform atribuțiilor prevăzute de legea, în calitate de prefect, Speranța Cliseru ar trebui să atace în contencios-administrativ actele nelegale emise de autoritățile administrației publice locale.

Consilierul local Ciprian Ciucu (PNL), a postat pe Facebook un mesaj în care afirmă că Bucureștiul a devenit astfel o afacere a familiei Pandele – Firea:

„Fiţi atenţi la schema asta! Speranţa Cilseru, omul de casă al familie Pandele-Firea, fostă şefă de cabinet a lui Firea, renunţă la poziţii bănoase prin CA-urile firmelor lui Firea şi dă concurs pe un post de funcţionar din primărie. Şi îl câştigă (wink, wink).


Moment în care începe presa să mă întrebe pe mine, DE CE? De ce ar renunţa Cliseru la aşa ceva pentru o amărâtă funcţie de funcţionar?

Şi răspunsul vine azi: că trebuia să fie funcţionar public ca să o poată pune prefect la Bucureşti! Şi asa Bucureştiul devine o afacere de casă a lui Pandele. Hai, cereţi-mi să sesizez prefectul… Bravo mă, Pandele, nu ne-am dat seama”.

Speranța Cliseru a gravitat în ultimii ani în jurul cuplului Florin Pandele – Gabriela Firea:

  • a fost prefect al judeţului Ilfov şi a lucrat în primăria Voluntari pe mai multe posturi – administrator public, respectiv director executiv
  • a fost consilier parlamentar în cabinetul Gabriele Firea când aceasta era senator, în perioada 2012-2013
  • a devenit șefa de cabinet a primarului general și a fost numită de Gabriela Firea în Consiliile de Adminsitrație ale mai multor companii aflate în subordinea PMB
Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Iulian Cliseru, soțul actualului prefect al Capitalei, a beneficiat și el de o sinecură – în octombrie anul trecut, el a fost numit vicepreședinte al Autorității pentru Operațiuni Offshore


Înainte de numirea la Autoritate, el a fost inginer șef la compania daneză de transport maritim Rederiet A.P. Moeller, potrivit publicației Viitorul Ilfovean.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: