marți

21 mai, 2024

20 iunie, 2013

Foto: buzznews.ro

Şeful Poliţiei Rutiere Cluj, Alexandru Mureşan, a fost suspendat din funcţie, după ca a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Curţii de Apel Cluj pentru că ar fi luat compensații de la stat poentru plata chriei, deși deținea o locuință.

Procurorii îl acuză pe polițist de presupuse infracţiuni de de fals, înşelăciune şi fals în înscrisuri oficiale.

Ofițerul a fost pus la dispoziţia Poliţiei Judeţene, lucrând la serviciul cabinet.


„Pe perioada punerii la dispoziţie, Alexandru Mureşan execută sarcini şi îndatoriri dispuse de şeful IPJ, lucrând la serviciul cabinet”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Cluj, Adnana Ilieş, citată de Mediafax.

Alexandru Mureşan a fost trimis în judecată de Parchetul Curţii de Apel Cluj pentru mai multe infracţiuni, printre care uz de fals, înşelăciune, fals în înscrisuri oficiale, el fiind pus la dispoziţia Inspectoratului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Cluj, Sebastian Dobrescu, a declarat, joi, că Alexandru Mureşan a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni de fals, două de înşelăciune, două de fals în înscrisuri oficiale şi alte infracţiuni.

Dosarul a fost înaintat Curţii de Apel Cluj.


Presa a relatat, citând surse judiciare, că Mureşan este acuzat, printre altele, că a încasat compensaţii acordate de Ministerul de Interne pentru plata chiriei, în condiţiile în care acesta deţine o locuinţă în municipiul Cluj Napoca.

Alexandru Mureşan a fost şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj în perioada 2005-2011, iar din 2011 şi până în februarie 2013 a fost adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Cluj. În luna februarie a acestui an, Mureşan şi-a reluat postul de şef al Poliţiei Rutiere Cluj.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: