marți

21 mai, 2024

15 mai, 2012

Chestorul Petre Tobă revine la conducerea Poliţiei Române, în locul lui Liviu Popa, a decis, marţi, premierul Victor Ponta la propunerea ministrului de Interne, Ioan Rus.

Premierul Ponta a reproşat conducerii Poliţiei Române că nu i-a prins pe fraţii ”Cămătaru” – Ion şi Vasile Balint – înaint ca presa să relateze despre plecarea lor din ţară.

„I-am felicitat pentru prinderea celor doi fraţi despre care presa a relatat dar aş vrea să fie prinşi infractorii şi când nu îi daţi la TV, asta trebuie să fie obligaţia de zi cu zi a Poliţiei Române.Am încredere că Petru Tobă are şi profesionalismul şi experienţa necesare să îşi indeplinească această sarcină”, a spus Ponta


De asemenea, şeful IPJ Alba, Ioan Nicolae Căbulea, a fost numit în postul ocupat de Tobă până acum, de secretar de stat – şef al Departamentului de ordine şi siguranţă publică al MAI.

De asemenea, Liviu Popa, care a fost până acum şeful Poliţiei Române, se întoarce şef la IPJ Bihor.

Chestorul Petre Tobă a mai condus Inspectoratul General al Poliţiei Române, de unde a fost destituit în anul 2010, pe fondul cazului asasinării interlopului Gheorghe Mararu la Piatra Neamţ.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: