marți

28 mai, 2024

7 martie, 2012

Viorel Vasile a fost schimbat, miercuri, de la conducerea Poliţiei Capitalei, în urma anchetei privind atacul armat de la coaforul din Dorobanţi, în care poliţişti de la Secţia 14 sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate plângerea făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan – anunţă MEDIAFAX. Femeia, care a murit în urma atacului, sesizase poliţiştii că fusese ameninţată cu moartea de către soţul ei, iar acesta deţinea o armă de foc.

Oficiali din Ministerul Administraţiei şi Internelor au confirmat, pentru MEDIAFAX, că Vasile Viorel a fost schimbat de la conducerea Poliţiei Capitalei, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.

Viorel Vasile va fi înlocuit cu fostul titular al funcţiei, Lucian Florin Guran – a anunţat ministrul de Interne Gabriel Berca.


Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, dispusese, marţi dimineaţă, verificări privind modul de soluţionare a plângerilor depuse împotriva agentului Gheorghe Vlădan, precum şi a modului în care acesta a obţinut autorizaţia pentru armă, cu care a deschis focul în coaforul din Dorobanţi.

Autorului atacului armat de la un salon de cosmetică din Dorobanţi, Gheorghe Vlădan, a fost arestat preventiv, marţi seară, pe o perioadă 29 de zile, petnru omor calificat şi deosebit de grav şi de tentativă la această faptă.

Acesta a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19, ucigând-o pe soţia sa şi pe casiera de la coafor şi rănind alte şase persoane.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: