marți

23 iulie, 2024

11 ianuarie, 2012

Șeful Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Universitar din București, Andrei Georgescu, va fi numit în funcția de subsecretar de stat în ministerul Sănătății, în locul doctorului Raed Arafat.

Georgescu a fost prezent, miercuri, la guvern unde a acceptat funcția în care va fi numit de premierul Emil Boc.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Georgescu a spus că va face propuneri pentru proiectul noii legi a sănătății și îi va solicita și fondatorului SMURD Raed Arafat să participe cu punctele sale de vedere, însă cnsideră că ”dr. Arafat s-a grăbit un pic, pentru că SMURD nu se va desființa în urma noii legi a sănătății”.


Miercuri la Ministerul Sănătății a fost prezent și deputatul UNPR de Iași Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific al ministrului Sănătății, Ladislau Ritli.

Ciuhodaru, care este medic la Iași, i l-a prezentat lui Boc pe Georgescu, dar și pe medicul Vasile Cepoi, șeful Direcției de Sănătate Publică Iași, pe care l-a propus pentru funcția de secretar de stat în MS.

Deocamdată, însă, organigrama MS are două funcții de secretr de stat, care sunt ocupate de democrat-liberalul Cristian Irimie și de prof. univ. Adrian Streinu-Cercel.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Sâmbătă seară ne-a trecut tuturor – nu numai lui Donald

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: