miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

11 ianuarie, 2012

Șeful Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Universitar din București, Andrei Georgescu, va fi numit în funcția de subsecretar de stat în ministerul Sănătății, în locul doctorului Raed Arafat.

Georgescu a fost prezent, miercuri, la guvern unde a acceptat funcția în care va fi numit de premierul Emil Boc.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Georgescu a spus că va face propuneri pentru proiectul noii legi a sănătății și îi va solicita și fondatorului SMURD Raed Arafat să participe cu punctele sale de vedere, însă cnsideră că ”dr. Arafat s-a grăbit un pic, pentru că SMURD nu se va desființa în urma noii legi a sănătății”.


Miercuri la Ministerul Sănătății a fost prezent și deputatul UNPR de Iași Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific al ministrului Sănătății, Ladislau Ritli.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ciuhodaru, care este medic la Iași, i l-a prezentat lui Boc pe Georgescu, dar și pe medicul Vasile Cepoi, șeful Direcției de Sănătate Publică Iași, pe care l-a propus pentru funcția de secretar de stat în MS.

Deocamdată, însă, organigrama MS are două funcții de secretr de stat, care sunt ocupate de democrat-liberalul Cristian Irimie și de prof. univ. Adrian Streinu-Cercel.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: