vineri

24 mai, 2024

8 februarie, 2012

Senatoarea Ecaterina Andronescu a fost aleasă, miercuri, de Comitetul Executiv Naţional al PSD, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, iar primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost desemnat preşedinte executiv al organizaţiei.

Preşedintelem PSD, Victor Ponta, făcuse propunerea pe care Comitetul Executiv a adoptat-o.

De asemenea, liderii centrali ai PSD au dizolvat conducerea organizaţiei PSD sector 3, coordonată de deputatul Robert Negoiţă.


Marian Vanghelie, care a fost preşedintele organizaţiei până în iunie 2011, când a fost dat jos prin intervenţia directă a şefilor centrali ai PSD, a făcut apel la unitatea partidului, înainte de alegerile locale care urmează în luna iunie.

”Vreau să arăt că nu sunt legat de nicio funcţie. Funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie şi cred că colegii mei de la Capitală aveau nevoie de un echilibru. O să demonstrez că vom câştiga alegerile în Bucureşti puternic, aşa încât nu îi vom lăsa să răsufle pe cei de la Bucureşti nici dimineaţa, nici seara, nici noaptea”, a declarat liderul tradiţional al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

El a subliniat că PSD îi recunoaşte calităţile organizatorice pentru campania electorală.

”În ansamblu, partidul recunoaşte expertiza mea. Nu s-a pus problema în partid – nici în interior, nici în exterior – ce pot să fac eu din punct de vedere managerial şi din punctul de vedere al campaniei electorale”, a nai spus Vanghelie.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: