miercuri

19 iunie, 2024

15 septembrie, 2012

Liderii Uniunii Social-Liberale, reuniţi sâmbătă la Murighiol, au adoptat o rezoluţie în care se autodenunţă cu toţii ca fiind implicaţi în campania de la referendum şi se declară solidari cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea (foto), şi cu ceilalţi USL-işti anchetaţi în dosare penale pe care ei le consideră politice.

Documentul de partid este a fost adoptat de Comitetele Executive ale PSD şi PNL reunite într-o şedinţă informală.

„Conducerea USL este solidară cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cu primarii şi militanţii noştri vis-a-vis de acţiunea politică declanşată de unii procurori DNA împotriva acestora. Vom depune toate eforturile pentru a demonstra adevărul şi pentru a veni în apărarea secretarului general al PSD Liviu Dragnea. Ne autodenunţăm ca fiind cu toţii implicaţi în campania de la referendum”, se precizează în rezoluţie citată de Mediafax.


Totodată, membrii conducerii USL se declară solidari cu toţi membrii USL urmăriţi sau învinuiţi în dosare politice deschise pe tema Referendumului, considerând inacceptabilă operaţiunea de poliţie politică desfăşurată de procurorii DNA la adresa acestora, precum şi presiunile făcute de aceştia la adresa celor care au votat pe 29 iulie pentru demiterea lui Traian Băsescu.

„Este evident că acţiunile de poliţie politică au ca scop intimidarea atât a membrilor USL în ansamblu, dar şi a milioanelor de români care vor dori să îşi exercite dreptul la vot pe 9 decembrie 2012. USL se solidarizează cu milioanele de români care consideră că Traian Băsescu nu este un preşedinte legitim şi se angajează să întreprindă toate demersurile legale pentru apărarea intereselor acestora în faţa tuturor abuzurilor de natură politică”, se mai arată în rezoluţie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, este urmărit penal pentru presupuse fraude electorale la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: