duminică

2 octombrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 noiembrie, 2011

Premierul Emil Boc a demis-o vineri pe Daniela Andreescu din funcţia de secretar general al Guvernului, după ce presa a acuzat-o de conflict de interese.

”Am luat decizia de revocare a doamnei Andreescu din funcţia de secretar general al Guvernului. Este o decizie administrativă şi doamna Andreescu şi instituţiile abilitate, în speţă ANI, vor face precizările necesare”, a spus Boc.

Potrivit postului Antena 3, Andreescu se află în stare de conflict de interese, după ce fiica ei a obţinut un spaţiu comercial , cu chirie, de la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), din subordinea SGG.


De asemenea, o asociaţie a soţului lui Andreescu a închiriat un spaţiu al RAAPPS, iar fiica acestuia din altă căsătorie este angajată a o sucursală a RAAPPS.

Daniela Andreescu a negat acuzaţiile de conflict de interese, susţinând că soţul nu este rudă de gradul I, ci afin, ca şi fiica acestuia.

În cazul spaţiilor închiriate, fosta şefă a SGG a susţinut că închirierile sau făcut legal.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

13 state membre UE au semnat o scrisoare prin care solicită Bruxelles-ului să propună un plafon de preț la gaz la reuniunea miniștrilor UE de energie de săptămâna

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: