sâmbătă

2 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 august, 2020

Coreea de Sud a dispus închiderea tuturor școlilor și grădinițelor din capitala Seul, după ce un număr de aproape 200 de profesori și elevi s-au infectat cu coronavirus în ultimele două săptămâni.

Majoritatea școlilor din Coreea de Sud s-au redeschis pe etape între 20 mai și 1 iunie, când numărul cazurile de infecții a scăzut.

Până pe 11 septembrie, elevii vor învăța online, a precizat Ministerul Educației din Coreea de Sud, citat de BBC.


Autoritățile medicale au avertizat în ultimul timp că țara este la un pas de un focar la nivel național, din cauza nerespectării unor recomandări privind participarea la evenimente cu număr mare de persoane.

Coreea de Sud a raportat 310 decese și 17.945 de cazuri de la debutul pandemiei și a fost considerată ca țara ce a controlat cel mai bine epidemia de SARS-CoV-2.

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, numărul cazurilor diagnosticate cu Covid-19 a crescut, în special în zona metropolitană Seul, care găzduiește peste 25 de milioane de locuitori (aproape jumătate din cetățenii acestei țări). În capitala Seul (9,9 milioane de locuitori), densitatea populației este dublă față de cea din New York.

Marți, au fost raportate 280 de cazuri noi de Covid-19.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Autoritățile din Seul au impus opentru prima oară purtarea măștilor în spațiile publice, interioare sau exterioare și a închis toate bisericile și cluburile de noapte și karaoke.

Guvernul a avertizat că, în cazul în care cazurile continuă să crească, ar putea fi aplicate reguli mai dure de distanțare socială.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: