joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 martie, 2022

Linia feroviară Zorleni – Fălciu – Frontiera cu Republica Moldova se redeschide pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiaţi ucraineni, scrie News.ro.

Anunțul a fost făcut joi de ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, pe Facebook, care scrie că se iau toate măsurile necesare pentru asigurarea unor coridoare de tranzit care să asigure legături eficiente cu alte oraşe importante din România, dar şi cu Punctele de Trecere a Frontierei cu ţările vecine.

”Se redeschide linia feroviară Zorleni – Fălciu – Frontiera cu Republica Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiaţi! Continuăm astfel eforturile concrete pentru sprijinirea persoanelor refugiate din Ucraina, care sosesc în România prin frontiera cu Republica Moldova”, a scris ministrul transporturilor.


Sorin Grindeanu afirmă că ”CFR a intervenit în regie proprie pentru a permite circulaţia în condiţii de siguranţă pe acest sector de cale ferată şi pentru repunerea în funcţiune a Haltei Fălciu”. 

”Luăm în mod constant toate măsurile necesare pentru asigurarea unor coridoare de tranzit care să asigure legături eficiente cu alte oraşe importante din România, dar şi cu punctele de trecere a frontierei cu ţările vecine”, mai spune ministrul. 

Poliţia de Frontieră  a anunțat că, de la declanşarea invaziei ruse până la data de 16.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 456.284 de cetăţeni ucraineni. 


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: